Menu

Wij gebruiken dagverse producten en blijven graag dicht bij wat het seizoen ons te bieden heeft. En natuurlijk puur Italiaans!

Antipasti 


Onze antipasti bestaan uit een rijke hoeveelheid gerechtjes waarbij u kunt denken aan een mooie vitello tonnato (kalfsmuis met tonijnsaus), melanzane al forno (aubergines uit de oven) en carpaccio (dungesneden ossenhaas). En er volgt nog veel meer… Natuurlijk worden de antipasti vergezeld van vers gebakken focaccia (brood) met rozemarijn en zeezout. Neem uw tijd want deze gerechtjes zijn de moeite waard om in alle rust van te genieten.

Primo (Pasta)

Wij vervolgen het diner met het serveren van twee verse pasta’s. Welke pasta dit is, wordt dagelijks bepaald door chef kok Antonio Raimondi maar het zijn altijd pasta’s om uw vingers bij af te likken.

Secondo (Hoofdgerecht)

Tenslotte nog een licht hoofdgerecht waarbij u uw voorkeur kunt aangeven tussen een aantal dagverse vlees- en visgerechten. Wij vertellen u graag welke vis- of vleeskeuze er die avond is.

De prijs van dit menu bedraagt € 42,50. Liever wat anders? Of krap in de tijd? Door de week op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u ook kiezen voor een deel van het menu. U betaalt dan voor het antipastimenu € 22,50, voor een combi van het antipastimenu met verse pasta of een hoofdgerecht € 35,00.

Buon Apetito
Reserveren Villa Rozenrust