Menu

SORPRESA DELLO CHEF
Verrassingsmenu van de chef

4 gangen menu

Diverse voorgerechten warm en koud (antipasti)

2 soorten pasta

Hoofdgerecht naar keuze, vis of vlees

Dessert

51,00

3 gangen menu

Diverse voorgerechten warm en koud (antipasti)

2 soorten pasta

Hoofdgerecht naar keuze, vis of vlees

45,00

2 gangen menu

Diverse voorgerechten warm en koud (antipasti)

2 soorten pasta

37,50

 

op zaterdag serveren wij, gelet op de bereidingstijd
van de maaltijden alleen het verrassingsmenu.
Bestellen à la carte is niet mogelijk.


ANTIPASTA FREDDI | Koude Voorgerechten

Vitello Tonnato

Dun gesneden kalfsvlees uit de oven met een heerlijke tonijnsaus

14,50

Carpaccio Di Manzo

Dun gesneden ossenhaas met een saus van olijfolie, citroen en Parmezaanse kaas

14,50

Burrata Alla Pugliese

Romige kaas uit Puglia geserveerd met tomaten en basilicum (vegetarisch)

13,50

Tartare Di Pesce (indien voorradig)

Tartaar van verse vis, chefs specialiteit

13,50


ANTIPASTI CALDI | Warme Voorgerechten

Parmiggiana Di Melanzane Alla Calabrese

Aubergine uit de oven naar een oud recept van onze grootmoeder uit Calabrië

11,00

Funghi Al Forno

Champignons uit de oven met een heerlijke gorgonzola-roomsaus

9,50

Gamberi Rossi di Mazare (sicilie)

Gepelde rode wilde garnalen met knoflook en een licht pikante saus. Geserveerd met krokant knoflookbrood

12,50


PASTA | Pasta’s

Spaghetti Aglio Olio E Peperoncino

Spaghetti met knoflook, olijfolie en hete peper

14,50

Pasta Alla Carbonara

Fusilli met Guanciale spek, Pecorino, Parmezaanse kaas en een ei van onze eigen kippen

16,50

Linguine all’astice

Pasta met kreeft

21,50

Pasta Al Parmagigiano (min 2 pers.)

Pasta geflambeerd in een vorm van Parmezaanse kaas

19,50 p.p.

Ravioli Dello Chef

Huisgemaakte ravioli (verrassing van de chef)

19,50

Risotto al Tartufo

Onze fameuze risottorijst met truffelsaus

19,50


PESCE | Vis
Wij werken alleen met duurzaam gevangen wilde vis

Rombo al Zafferano

Tarbotfilet met zafferano en crème van courgette

25,00

Gamberoni Rosso Di Mazara (alla Chef)

5 Grote Siciliaanse gamba’s (een Italiaanse delicatesse)

29,00

Sogliolette Al Burro e Limone

2 Sliptongen in een saus van boter en citroen

17,50

Pesce del giorno

Verse vis van de dag op veschillende wijze klaar gemaakt (2 veschillende vis naar keuze)

dagprijs

Bovenstaande visgerechten worden geserveerd met
aardappels uit de oven en groenten van de dag


CARNE | Vlees

Cote Boeuf (min 2 pers.)

Australische Black Angus +/- 700 gram

100 gr. 7,50

Cote Boeuf (min 2 pers.)

Rubia Gallega +/- 800 gram

100 gr. 9,00

Ossenhaas

Graan gevoerd

200 gr. 25,00

Bavette Steak

Australische Black Angus

180 gr. 23,00

Ribeye

Simmenthal

± 300 gr. 27,50

Iberico Cotelette

Iberico rack (2 stuks)

22,50

Bovenstaande vleesgerechten worden geserveerd met
aardappels uit de oven en groenten van de dag


DESSERT

Tiramisu

Huisgemaakte tiramisu taart

8,00

Tartufo Al Forno

Truffel ijs uit de oven (een echte aanrader)

7,50

Torta di Carote

Worteltaart

7,50

Sgroppino Al Limone

Citroensorbet met champagne, vodka en limoncello (goede keuze)

7,50

Torta Al Limone

Citroentaart

7,50

Grand Dessert

Verrassing van de chef (een met zorg uitgekozen combinatie van heerlijke toetjes)

12,50

Crème Brûlée

Huisgemaakte crème brûlée

7,50

Panna Cotta

Huisgemaakte traditionele panna cotta met vers fruit

7,50

Tortino Al Cioccolato

Huisgemaakte chocolade soufflé, geserveerd met vanille ijs

12,50

Torta al Cioccolato

Chocolade truffeltaart

8,00

Torta al Formaggio

Cheesecake

7,50

Brownie

Chocolade of citroen

6,00


PINSA | Le Classiche
Romeinse stijl Pizza (32cm)

La Margherita

Tomaat, mozzarella, verse basilicum en
extra vergine olijfolie

8,50

La Napolitana

Tomaat, ansjovis, olijven, kappertjes en oregano

12,50

La Crudaiola

Cherry tomaten, mozzarella, rucola,
San Daniele Parma ham, Scamorza kaas (licht gerookt)
en Parmezaanse kaas

14,00

La tonno e tartufo

Tomaat, tonijn, uien uit Tropea, truffel mayonaise

13,00

La Diavola

Pikante Salami, burrata Pugliese, ansjovis
cherry tomaten, olijven en verse basilicum

12,00


PINSA | Le Creative
Romeinse stijl Pizza (32cm)

5 Formaggi

Mozzarella, pikante gorgonzola, Taleggio,
Provolone en ricotta kaas

13,50

La vegetariana

Tomaat mozzarella, aubergine, courgette,
cherrytomaat, uien van Tropea, paprika en Parmezaanse kaas

12,50

La carpaccio

Tomaat, mozzarella, rucola, dun gesneden
ossenhaas en Parmezaanse kaas

13,50

La salmone

Ricotta kaas, gerookte zalm, uien uit Tropea,
kappertjes en roze peper

14,00

La Raimondi

Tomaat, mozzarella, pikante salami, gorgonzola,
Cherry tomaat, uien, aubergine en oregano

15,00

Extra ingriediënten zijn mogelijk tegen meerprijs

1,50

Op zaterdag zijn Pinsa’s alleen te bestellen om af te halen.
Bij afhalen vanaf minimaal 3 Pinsa’s € 10,00 per stuk
Niet in combinatie met andere acties


BAMBINI | Kinderen

Pasta al Pesto

Spaghetti met verse huisgemaakte pestosaus

8,50

Pasta Al Pomodoro

Spaghetti met tomatensaus en Parmezaanse kaas

8,50

La Margherita

Tomaat, mozzarella, verse basilicum en extra vergine olijfolie

8,50


Raimondi’s Villa Rozenrust is vooral bekend om het menu van de chef, dat als volgt is samengesteld. Een bruschetta als appetizer, een proeverij van verschillende authentiek Italiaanse antipasti, twee verse pasta’s en een mooi vlees-vis- of vegetarisch hoofdgerecht. (€45,00). Maar wist u al dat u door de weeks kunt kiezen voor een deel van dit menu. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld het antipastimenu of een heerlijke verse pasta. Alle combi’s van het menu van de chef zijn door de week mogelijk, afhankelijk van tijd en trek. Informeer bij de reservering of de bestelling naar de mogelijke combinaties en bijbehorende prijzen.

Wij gebruiken dagverse producten en blijven graag dicht bij wat het seizoen ons te bieden heeft. En natuurlijk puur Italiaans!

Antipasti 


Onze antipasti bestaan uit een rijke hoeveelheid gerechtjes waarbij u kunt denken aan een mooie vitello tonnato (kalfsmuis met tonijnsaus), melanzane al forno (aubergines uit de oven) en carpaccio (dungesneden ossenhaas). En er volgt nog veel meer… Natuurlijk worden de antipasti vergezeld van vers gebakken focaccia (brood) met rozemarijn en zeezout. Neem uw tijd want deze gerechtjes zijn de moeite waard om in alle rust van te genieten.

Primo (Pasta)

Wij vervolgen het diner met het serveren van twee verse pasta’s. Welke pasta dit is, wordt dagelijks bepaald door chef kok Antonio Raimondi maar het zijn altijd pasta’s om uw vingers bij af te likken.

Secondo (Hoofdgerecht)

Tenslotte nog een licht hoofdgerecht waarbij u uw voorkeur kunt aangeven tussen een aantal dagverse vlees- en visgerechten. Wij vertellen u graag welke vis- of vleeskeuze er die avond is.

De prijs van dit menu bedraagt € 45,00.

Liever wat anders? Of krap in de tijd? Door de week op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u ook kiezen voor een deel van het menu.

 

Buon Apetito
Reserveren Villa Rozenrust