Menukaart

 

Raimondi’s Villa Rozenrust is vooral bekend om het menu van de chef, dat als volgt is samengesteld. Een bruschetta als appetizer, een proeverij van verschillende authentiek Italiaanse antipasti, twee verse pasta’s en een mooi vlees-vis- of vegetarisch hoofdgerecht. (€42,50). Maar wist u al dat u door de weeks kunt kiezen voor een deel van dit menu. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld het antipastimenu of een heerlijke verse pasta. Alle combi’s van het menu van de chef zijn door de week mogelijk, afhankelijk van tijd en trek. Informeer bij de reservering of de bestelling naar de mogelijke combinaties en bijbehorende prijzen.

 

DESSERT

Tiramisu
huisgemaakte tiramisu taart
8,00

Tartufo Al Forno
truffel ijs uit de oven (een echte aanrader)
7,50

Torta Di Pere E Ricotta
ricotta-peren taart
7,50

Sgroppino Al Limone
citroensorbet met champagne, vodka en limoncello (goede keuze)
7,50

Torta Al Limone 
citroentaart
7,50

Grand Dessert 
verrassing van de chef {een met zorg uitgekozen combinatie van heerlijke toetjes}
12,50

Crème Brûlée
huisgemaakte crème brûlée
7,50

Panna Cotta
huisgemaakte traditionele panna met vers fruit
7,50

Tortino Al Cioccolato
huisgemaakte chocolade soufflé, geserveerd met vanille ijs
7,50