Kerstmenu

Reserveren

Antipasti/Voorgerechten

Hertencarpaccio – saus van truffel – artisjok

Zalmtartaar – appel – avocadomousse

Aubergine – tomaat – Parmezaanse kaas – cacio cavallo

Calabrese salami – burrata – pistache

Kalfsmuis – tonijnsaus – bottarga – gefrituurde kappertjes

Primi/Pasta

Rode raapgnocchi – vulling van mascarpone en walnoten – gorgonzolasaus – kaviaar van zwarte balsamicoazijn

Bladerdeegravioli van koffie – vulling van pompoen en gember – saus van salie en boter – krokant spek

Sgroppino

Vodka – prosecco – limoncello – citoensorbetijs

Secondi/Hoofdgerecht

Hertenvleesfilet – pistachekorst – saus van bosvruchten – knolselderijpuree – knapperige groenten

OF

Zalmforelrol – vulling van zwarte kool – polentacrème – stoofpotje van mosselen en vongole

Dolce/Dessert

Tartalletta van citroen en meringue – kaviaar van basilicum – perzikijs

€85,-