Menu
SORPRESA DELLO CHEF
Verrassingsmenu van de chef
4 gangen menu
Diverse voorgerechten warm en koud (antipasti)
–
2 soorten pasta
–
Hoofdgerecht naar keuze, vis of vlees
–
Dessert
51,00
–
3 gangen menu
Diverse voorgerechten warm en koud (antipasti)
–
2 soorten pasta
–
Hoofdgerecht naar keuze, vis of vlees
45,00
–
2 gangen menu
Diverse voorgerechten warm en koud (antipasti)
–
2 soorten pasta
37,50
op zaterdag serveren wij, gelet op de bereidingstijd
van de maaltijden alleen het verrassingsmenu.
Bestellen à la carte is niet mogelijk.
ANTIPASTA FREDDI | Koude Voorgerechten
–
Vitello Tonnato
Dun gesneden kalfsvlees uit de oven met een heerlijke tonijnsaus
14,50
–
Carpaccio Di Manzo
Dun gesneden ossenhaas met een saus van olijfolie, citroen en Parmezaanse kaas
14,50
–
Burrata Alla Pugliese
Romige kaas uit Puglia geserveerd met tomaten en basilicum (vegetarisch)
13,50
–
Tartare Di Pesce (indien voorradig)
Tartaar van verse vis, chefs specialiteit
13,50
ANTIPASTI CALDI | Warme Voorgerechten
–
Parmiggiana Di Melanzane Alla Calabrese
Aubergine uit de oven naar een oud recept van onze grootmoeder uit Calabrië
11,00
–
Funghi Al Forno
Champignons uit de oven met een heerlijke gorgonzola-roomsaus
9,50
–
Gamberi Rossi di Mazare (sicilie)
Gepelde rode wilde garnalen met knoflook en een licht pikante saus. Geserveerd met krokant knoflookbrood
12,50
PASTA | Pasta’s
–
Spaghetti Aglio Olio E Peperoncino
Spaghetti met knoflook, olijfolie en hete peper
14,50
–
Pasta Alla Carbonara
Fusilli met Guanciale spek, Pecorino, Parmezaanse kaas en een ei van onze eigen kippen
16,50
–
Linguine all’astice
Pasta met kreeft
21,50
–
Pasta Al Parmagigiano (min 2 pers.)
Pasta geflambeerd in een vorm van Parmezaanse kaas
19,50 p.p.
–
Ravioli Dello Chef
Huisgemaakte ravioli (verrassing van de chef)
19,50
–
Risotto al Tartufo
Onze fameuze risottorijst met truffelsaus
19,50
PESCE | Vis
Wij werken alleen met duurzaam gevangen wilde vis
–
Rombo al Zafferano
Tarbotfilet met zafferano en crème van courgette
25,00
–
Gamberoni Rosso Di Mazara (alla Chef)
5 Grote Siciliaanse gamba’s (een Italiaanse delicatesse)
29,00
–
Sogliolette Al Burro e Limone
2 Sliptongen in een saus van boter en citroen
17,50
–
Pesce del giorno
Verse vis van de dag op veschillende wijze klaar gemaakt (2 veschillende vis naar keuze)
dagprijs
–
Bovenstaande visgerechten worden geserveerd met
aardappels uit de oven en groenten van de dag
CARNE | Vlees
–
Cote Boeuf (min 2 pers.)
Australische Black Angus +/- 700 gram
100 gr. 7,50
–
Cote Boeuf (min 2 pers.)
Rubia Gallega +/- 800 gram
100 gr. 9,00
–
Ossenhaas
Graan gevoerd
200 gr. 25,00
–
Bavette Steak
Australische Black Angus
180 gr. 23,00
–
Ribeye
Simmenthal
± 300 gr. 27,50
–
Iberico Cotelette
Iberico rack (2 stuks)
22,50
–
Bovenstaande vleesgerechten worden geserveerd met
aardappels uit de oven en groenten van de dag
DESSERT
–
Tiramisu
Huisgemaakte tiramisu taart
8,00
–
Tartufo Al Forno
Truffel ijs uit de oven (een echte aanrader)
7,50
–
Torta di Carote
Worteltaart
7,50
–
Sgroppino Al Limone
Citroensorbet met champagne, vodka en limoncello (goede keuze)
7,50
–
Torta Al Limone
Citroentaart
7,50
–
Grand Dessert
Verrassing van de chef (een met zorg uitgekozen combinatie van heerlijke toetjes)
12,50
–
Crème Brûlée
Huisgemaakte crème brûlée
7,50
–
Panna Cotta
Huisgemaakte traditionele panna cotta met vers fruit
7,50
–
Tortino Al Cioccolato
Huisgemaakte chocolade soufflé, geserveerd met vanille ijs
12,50
–
Torta al Cioccolato
Chocolade truffeltaart
8,00
–
Torta al Formaggio
Cheesecake
7,50
–
Brownie
Chocolade of citroen
6,00
PINSA | Le Classiche
Romeinse stijl Pizza (32cm)
–
La Margherita
Tomaat, mozzarella, verse basilicum en
extra vergine olijfolie
8,50
–
La Napolitana
Tomaat, ansjovis, olijven, kappertjes en oregano
12,50
–
La Crudaiola
Cherry tomaten, mozzarella, rucola,
San Daniele Parma ham, Scamorza kaas (licht gerookt)
en Parmezaanse kaas
14,00
–
La tonno e tartufo
Tomaat, tonijn, uien uit Tropea, truffel mayonaise
13,00
–
La Diavola
Pikante Salami, burrata Pugliese, ansjovis
cherry tomaten, olijven en verse basilicum
12,00
PINSA | Le Creative
Romeinse stijl Pizza (32cm)
–
5 Formaggi
Mozzarella, pikante gorgonzola, Taleggio,
Provolone en ricotta kaas
13,50
–
La vegetariana
Tomaat mozzarella, aubergine, courgette,
cherrytomaat, uien van Tropea, paprika en Parmezaanse kaas
12,50
–
La carpaccio
Tomaat, mozzarella, rucola, dun gesneden
ossenhaas en Parmezaanse kaas
13,50
–
La salmone
Ricotta kaas, gerookte zalm, uien uit Tropea,
kappertjes en roze peper
14,00
–
La Raimondi
Tomaat, mozzarella, pikante salami, gorgonzola,
Cherry tomaat, uien, aubergine en oregano
15,00
–
Extra ingriediënten zijn mogelijk tegen meerprijs
1,50
–
Op zaterdag zijn Pinsa’s alleen te bestellen om af te halen.
Bij afhalen vanaf minimaal 3 Pinsa’s € 10,00 per stuk
Niet in combinatie met andere acties
BAMBINI | Kinderen
–
Pasta al Pesto
Spaghetti met verse huisgemaakte pestosaus
8,50
–
Pasta Al Pomodoro
Spaghetti met tomatensaus en Parmezaanse kaas
8,50
–
La Margherita
Tomaat, mozzarella, verse basilicum en extra vergine olijfolie
8,50
Raimondi’s Villa Rozenrust is vooral bekend om het menu van de chef, dat als volgt is samengesteld. Een bruschetta als appetizer, een proeverij van verschillende authentiek Italiaanse antipasti, twee verse pasta’s en een mooi vlees-vis- of vegetarisch hoofdgerecht. (€45,00). Maar wist u al dat u door de weeks kunt kiezen voor een deel van dit menu. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld het antipastimenu of een heerlijke verse pasta. Alle combi’s van het menu van de chef zijn door de week mogelijk, afhankelijk van tijd en trek. Informeer bij de reservering of de bestelling naar de mogelijke combinaties en bijbehorende prijzen.
Wij gebruiken dagverse producten en blijven graag dicht bij wat het seizoen ons te bieden heeft. En natuurlijk puur Italiaans!
Antipasti
Onze antipasti bestaan uit een rijke hoeveelheid gerechtjes waarbij u kunt denken aan een mooie vitello tonnato (kalfsmuis met tonijnsaus), melanzane al forno (aubergines uit de oven) en carpaccio (dungesneden ossenhaas). En er volgt nog veel meer… Natuurlijk worden de antipasti vergezeld van vers gebakken focaccia (brood) met rozemarijn en zeezout. Neem uw tijd want deze gerechtjes zijn de moeite waard om in alle rust van te genieten.
Primo (Pasta)
Wij vervolgen het diner met het serveren van twee verse pasta’s. Welke pasta dit is, wordt dagelijks bepaald door chef kok Antonio Raimondi maar het zijn altijd pasta’s om uw vingers bij af te likken.
Secondo (Hoofdgerecht)
Tenslotte nog een licht hoofdgerecht waarbij u uw voorkeur kunt aangeven tussen een aantal dagverse vlees- en visgerechten. Wij vertellen u graag welke vis- of vleeskeuze er die avond is.
De prijs van dit menu bedraagt € 45,00.
Liever wat anders? Of krap in de tijd? Door de week op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u ook kiezen voor een deel van het menu.