Persbericht

Onlangs kwam Restaurantgids Lekker met een 40 ste jubileumeditie uit. De broers Antonio en Adriano Raimondi hebben met hun Italiaanse restaurant Raimondi’s Villa Rozenrust een vermelding te pakken in deze objectieve en onafhankelijke restaurantgids. De top-500 is ook dit jaar weer samengesteld uit de kritische rapportages van 68 professionele rapporteurs. Doorgewinterde proevers, met vaak een achtergrond in de horeca of wijnwereld. Kritische eters die te allen tijde anoniem werken: ze maken geen notities aan tafel, rekenen gewoon af en schrijven thuis een uitgebreid rapport.

 

Net als de andere bezochte restaurants is ook Raimondi’s Villa Rozenrust beoordeeld op basis van zestig aandachtspunten. Voorbeelden daarvan zijn opbouw van de menukaart, kwaliteit van de gerechten en de gebruikte producten, presentatie, gastvrijheid en wijnadviezen. Adriano en Antonio zijn blij met de vermelding, zeker nu Raimondi’s Villa Rozenrust zelf ook haar 10-jarig jubileum viert. “Het is een eer om bij de 500 beste restaurants van Nederland te horen. Dit is een extra stimulans om onze klanten ook de komende 10 jaar te blijven verwennen met mooie, pure gerechten in een warme Italiaanse sfeer” aldus chefkok Antonio Raimondi.

 

Restaurants die in Lekker staan, zijn te herkennen aan de donkerblauwe Lekker-sticker. Naast Raimondi’s Villa Rozenrust heeft in Leidschendam alleen restaurant Bij Erik een vermelding in de restaurantgids.